Schroeven en artikeldata
04 augustus 2017
Video's over schroeven en over artikeldata. Die maken we graag. Ze vergen namelijk precies de combinatie van video-skills en branchekennis die borg staan voor een soepele productie en een treffende inhoud.

We hebben weer twee mooie producties afgerond bij Beeldenbouwmarkt.

Als je een stuk of tien video's maakt over de functionele eigenschappen van schroeven, is het zeker handig als je iets van die materie afweet. Indraaisnelheid, spoed, sproeitest, breektest. Als je weet wat het voorstelt, kun je het ook beter in beeld brengen. Zeker als je je ook nog 's kunt voorstellen wat het voor de eindgebruiker betekent.

Hetzelfde geldt voor GS1-artikeldata in de hele business-flow van Intergamma. Want de combinatie van winkelvloer, bestelzuil en webshop is al een hele kluif om te doorgronden. En dan heb je het nog niet over de keten van leverancier, via inkoper, category-manager, e-categorymanager naar eindklant met al zijn tussenschakels.

Maar... het is weer gelukt. Mede dankzij de gedegen productievoorbereiding van Carlien Megens en het strakke camerawerk van Erwin Veenstra ter plaatse. Die combinatie maakt dat de videoproducties soepel verlopen. En... de boodschap op de juiste manier overbengen. Want daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om.

PS: onze klanten hebben de video's nog niet live staan. Dus kunnen wij ze nog niet tonen. Maar we zijn bij www.beeldenbouwmarkt.nl wel zo trots dat we met dit bericht niet konden wachten.