Foutmelding

Het veld Math question is verplicht.

MIXpress bouwt stevig door

Ondanks de malaise in de bouw, stoomt MIXpress door. Met onze eigen vakbladen, combinaties tussen titels en werk voor derden. 

Zeker, het loopt stroef in de bouw. Dat is wel het minste dat je kunt zeggen. En onze klanten piepen en kraken. Of het nu lezers zijn, of adverteerders die hen willen bereiken.

Maar daar hebben we bij MIXpress des te meer werk aan.

 

Lezers hebben meer behoefte aan de juiste vakinfo dan ooit. En adverteerders willen zich ook in de kijker blijven spelen. De koek van de markt is al veel kleiner geworden. En als ze buiten beeld vallen, snoept een ander straks hun partje van die koek ook nog af.

 

Dus moeten we het met het hele team van MIXpress nog slimmer spelen. Met goede combinaties van onze bladen MIX, MIXpro, Raam en Deur en Corporatiebouw informeren we meerdere doelgroepen tegelijk. Daardoor bieden we adverteerders een nog interessanter podium. Soms gaan we echter niet breder, maar juist dieper. Dan focussen we op een specifieke doelgroep en diepen we daar een onderwerp voor uit. Benieuwd naar de kansen? Frank Oudman en Edgar Molijn helpen u graag op ons podium.

 

Voorbeelden?

 

  • Hang- en Sluitwerkgids: hang- en sluitwerk in beeld voor ijzerwarenhandel (MIX), architecten, voorschrijvers, bouwers en raam- en deurfabrikanten (Raam en Deur) en corporaties (Corporatiebouw).

 

  • De VBS-special: speciaal gerichte vakinfo voor de vbs-winkels uit de dhz-branche (MIX).

 

  • Raamwerk: vakgids voor kozijnkeuze voor corporaties (Corporatiebouw), aannemers, voorschrijvers, architecten, en raam- en deurfabrikanten (sept 2013).

 

  • Onderhoudsspecial: resultaatgericht onderhoud uitgediept voor woningcorporaties (Corporatiebouw) (nov 2013).

 

En zoals we onze diensten bewezen voor het Bouwersjournaal voor Ferney, werken we momenteel ook aan interessante concepten voor marktleidende organisaties in de bouwmaterialen- en ijzerwarenhandel. Want de uitgeefkracht die we in onze eigen bladen steken, zetten we ook graag voor u in.

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief